Özcan ALADAĞ


BU MÜDÜRÜ DERHAL GÖREVDEN ALIN!

Çirkin ve skandal ifadeler kullanan bir müdürden bahsedeceğim sizlere. Hem de bu müdür Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan bir isim!


Çirkin ve skandal ifadeler kullanan bir müdürden bahsedeceğim sizlere. Hem de bu müdür Gençlik ve Spor İl Müdürü olarak görev yapan bir isim!

Bu spor müdürü beyefendi, A Milli Takımın önceki gün akşam EURO 2024 çeyrek final karşılaşmasında Hollanda'ya 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etmesinin ardından sosyal medya hesabından Milli Futbolcu Barış Alper Yılmaz’a hakaret eden bir müdür!

Adı Murat Gevrek…

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, sosyal medya hesabından şoke eden ifadeler kullandı. Sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunan Murat Gevrek, "Montella 90 dakika boyunca yürüyen, mücadele etmeyen Barış Alper'i oyunda tutma nedenin nedir? Bütün çocuklarımız ölümüne mücadele ederken, Barış Alper Yılmaz ...belanı...' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyadan büyük tepki gören Murat Gevrek paylaşımını kaldırdı.

Bu müdür beye sormak lazım. Bugüne kadar ülkene, milletine Barış Alper Yılmaz kadar katkı sundum mu? Bizlerin vergisiyle toplanan paralardan maaş almaktan başkaca hangi özelliğe sahipsin?

Milli duygunu test etmek lazım diye düşünüyorum. Bir insana bela okumak kadar çirkin ne olabilir.

Hangi duyguyla bu sözleri söyleyebiliyorsun?

Cumhurbaşkanımız daha soyunma odasına girerek tüm sporcuları ve teknik heyeti kutlayıp teşekkür ederken, hangi haddin var ki bu paylaşımı yapıyorsun?

Gençlik ve Spor Bakanına buradan çağrı yapmak gerekiyor. Bu müdürle çalışmayı düşünüyor musunuz?

Görevden almak gibi bir düşünceye sahip misiniz?

Bu müdüre sporu emanet edemezsiniz.

Hoş, bugüne kadar iktidarın yaptığı en büyük hatalardan birisi de bu gibi liyakatsız insanları bir yerlere müdür yapmak oldu!

Kimden torpilli ki böylesine önemli bir makamda yer aldı?

Netice itibariyle milli futbolculara teşekkür etmesi gereken bir müdür var karşımızda. Ve bu isimle yollarınızı ayırın lütfen sayın bakan.