Faruk YİĞENOĞLU


KALAN 5 HAFTADA TAM DESTEK GÖSTERİLMELİ

Bugün gerek dünya, gerek Avrupa ve gerekse Türkiye’de şehirlerin futbol takımları taraftarlar adına bir tutkuya dönüşürken, futbol takımları da o şehirler için adeta lokomotif görevini yürütüyor.


Bugün gerek dünya, gerek Avrupa ve gerekse Türkiye’de şehirlerin futbol takımları taraftarlar adına bir tutkuya dönüşürken, futbol takımları da o şehirler için adeta lokomotif görevini yürütüyor. Anadolu’nun birçok şehrinde o, kentin futbol takımı taraftarlar için yaşam biçimi. Ekmek-su ve hava kadar gerekli hale gelmiştir şehrin futbol kulüpleri taraftarlar açısından.

Bugün bakıldığında Anadolu’da birçok kulüp taraftarının gücü ile ayaktadır.Gün gelmiştir, dibi görmüştür ama yine de taraftarlarının desteği ile ayağa kalkmasını bilmiştir.Kozanspor  için hakikaten çok büyük önem taşımaktadır.Turuncu-Yeşilli kulübümüz, şehrimizin ortak paydasıdır. Evet! Bugün Kozan’ın Turuncu-Yeşilli kulüpten başka bir profesyonel takımı olmadığı için her zamankinden daha çok takıma sarılmamız gerekir.

ÇÜNKÜ BAŞKA KOZANSPOR YOK!!

Bakın! Altay  önce 3. Ligde şampiyon oldu, soluk almadan  ertesi yılda şampiyonlukta duble yaparak TFF 1. Ligi’ne  akabinde Süper Lig’e yükseldi. Bu sezon düşüşün ardından kendine inanan bir başkan ile çıkılan zorlu yolda bütün takım da bu ŞAMPİYONLUK ruhuna inanıp güzel başlangıç yaptılar ve şu anda da başarılı ilerliyorlar.

Futbolda her şey var, futbol çok şeylere gebe.

Evet yapmamız gereken her haftaya ayrı ayrı KENETLENMEK!!

O zaman ne yapıyoruz; el birliği kader birliği yapıyoruz bu şehrinin futbol takımının yeni bir tarih yazması(Yeniden bir doğuş) için.

Her zamankinden daha çok destek olmamız gerekir Turuncu-Yeşilli kulübe.

Şehrin esnafı işadamı destek vermek mecburiyetindedir yaşadığı kentin takımına…

Dünyanın her neresinde ikamet ediyorsa etsin, “KOZANLIYIM” diyen herkes bu kulübü sahiplenmeli ve destek vermelidir.

Taraftarların görevi ne olmalı bu süreçte tabi ki manevi, alacak taraftar formasını, koşacak tribünlere. Full çekerse tribünler, işte o zaman başarı da kaçınılmaz olur.

Kozandaki taraftarlarımızın ne olursa olsun takım döndüğünde kucak açacağına önümüzdeki sezon için gerekenleri yapacağına inanıyoruz.

Kozanspor Yöneticilerine ayrıca İş Adamlarına takımı ve taraftarı yalnız bırakmayın. En büyük eksiğimiz kendi genç yeteneklerimize sahip çıkalım. Kazanıp iyi yerlere geldiğinde, aldıklarınla ve yaptıklarınla övündüğün zaman da kaybettiğinde kötüye giden zamanlarında da sizin eseriniz değişen bir şey yok bu yüzden kendi evlatlarımıza ağırlık verip gereken destekleri sağlayalım. Şuanda bu çalışma aktif 3. Lige yükseldiği vakit bu takım bu kadroya sağlam 2-3 destek ile 2. Lig yolunda emin adımlarla gidecektir.

TAKIMINA SAHİP ÇIK… BAŞARILAR KOZANSPOR!!

Kalın sağlıcakla…