Özcan ALADAĞ


OZAN GÜLAÇTI'DAN AÇIKLAMA BEKLİYORUZ

10 Ağustos günü Çukurova Bölgesel Havaalanı hizmete girecek ve bu tarihte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bey havaalanının açılışını yapacak.


10 Ağustos günü Çukurova Bölgesel Havaalanı hizmete girecek ve bu tarihte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bey havaalanının açılışını yapacak.

Vatana, millete hayırlı olsun.

Çukurova Bölgesel Havaalanı’nın açılışı ile Şakirpaşa Havaalanın kapatılması haliyle gündeme geldi. Adana’da bu anlamda bir belirsizlik var.

Şakirpaşa Havaalanının kapatılacağına dair duyumlar alınınca Adana halkı ayağa kalktı. Havaalanına dokunulmaması adına insanlar tepki gösterip isyan etti.

Hal böyle olunca iktidar partisi olan AK Parti’nin etkili ve yetkili isimlerinin çıkıp bu konuda kamuoyunu bilgilendirmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Bu belirsizliğin ortadan kalkması gerekir.

Şakirpaşa, kapatılacak mı? Yoksa kapatılmayacak mı?

Bu belirsizliği ortadan kaldıracak olan isim de AK Parti’nin Adana İl Başkanı olan Sayın Ozan Gülaçtı’dır.

Kente dair, kentliye dair önemli gelişmeler yaşandığında ilk açıklamayı yaparak kamuoyunu bilgilendiren Ozan Beyin, çok acil olarak bu anlamda bir açıklama yapması gerekir.

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Bey, Adana Valiliğini ziyaret ederek ‘Şakirpaşa Havaalanı kapatılmayacak’ diyerek beyanat vermişti. Hatta Sayın Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın seçim meydanında söylediği sözleri de hatırlatarak ‘Kesinlikle Şakirpaşa kapatılmayacak’ demişti.

Yine Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adana Mitinginde Şakirpaşa’nın kapatılmayacağı sözünü vermişti.

Bu gelişmeler ışığında Şakirpaşa’nın akıbeti konusunun açıklamaya muhtaç hale geldiğini Sayın AK Parti Adana İl Başkanına hatırlatıyor ve kendisinden bir açıklama bekliyoruz.

Şakirpaşa kapatılacak mı? Yoksa kapatılmayacak mı?

TEKNOFEST için yapılan organizasyon, bildiğimiz kadarıyla Şakirpaşa Havaalanında gerçekleştirilecek. Organizasyon nedeniyle havaalanında uçuşlar duracak mı?

İşte bu soruların yanıtını Sayın Gülaçtı’dan beklediğimizin altını çizerek acil olarak açıklama yapmasını beklediğimizin altını kalın çizgilerle çizmiş olalım.