Özcan ALADAĞ

Tarih: 10.10.2024 12:00

SİZİ BİLEMEM AMA BENİM RIZAM YOK

Facebook Twitter Linked-in

Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in tabiri caizse ‘Bekâra kadın boşamak kolay’ cinsinden zorlama talimatından ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın ise ‘Boynumuz kıldan ince’ babından yaklaşımı ile gelişen son bir olaydan siz kıymetli okuyucularıma bilgi aktarmak istiyorum.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Pazar günü Kadirli ilçesine gelip Yaşar Kemal’in memleketini ziyaret edip burada bir dizi etkinliğe katıldı. Burada konuşan Genel Başkan Özel, fazla heyecana kapılmış olacak ki Kadirli’nin yer fıstığı üreticilerine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın üzerinden bir söz verdi.

Özel, Kadirli ilçesine Adana Büyükşehir Belediyesi’nin imkânlarıyla Başkan Zeydan Karalar’ın yer fıstığı fabrikası tesisleri kuracağını, bunu da Karalar’ın söz verdiğini miting alanından paylaştı.

Yani demem odur ki, Büyükşehir Belediyesi Adana halkının parasıyla Kadirli ilçesine tesis kuracak!

Genel başkan olarak ‘Gaza gelip’ heyecana kapılarak Adana halkının parasını Osmaniye’nin Kadirli ilçesine harcama sözünü veriyor.

‘Bekara kadın boşamak kolay’ derler…

Bir tek fıstığı yeşilimiz eksikti!

Onu da tamamlarız!

Sayın Özel, Adanalının parasını siz emrinizle istediğiniz yere götürme hakkına sahip misiniz?

Sayın Zeydan Karalar, genel başkan istiyor diyerek her şeye ‘AMİN’ demek zorunda mısınız?

Adana’da tüm sorunları hallettiniz de Kadirli mi kaldı?

Belediye çalışanının parasını ödeyemiyorsunuz, Kadirli’ye tesis mi yapacaksınız

Ben hiç yapacağınıza inanmıyorum. O vakit bu sözlere gerek var mı? Yarın öbür gün size Kadirli halkı ‘Sözünüzü tutun’ derse ne yapacaksınız?

Sayın Karalar CHP Adana İl Başkanlığındaki basın toplantısında bizatihi bana dönerek ‘Gazeteciler istiyor diye bir şey yapmam’ demişti. Ben de kendisine ‘Genel başkanınız istiyor’ dediğimde ‘O zaman emri olur, boynumuz kıldan ince’ demişti.

Sanırım yine Zeydan Karalar Beyin boynu kıldan ince misali…

Ben kendi adıma Karalar’ın böyle bir hizmete imza atmasına karşıyım. Rızam yok. Sizin de olmayacağından adım gibi eminim. Böyle sözlerle insanların akıllarıyla lütfen alay etmeyin!

Sayın Özel’in daha çok fırın ekmek yemesi lazım…

Bu kadar gaza gelmek olmaz ki…

Adanalıların rızasını almadan belediyenin parasını şuraya harca, buraya harca diyerek talimat vermek bir genel başkana yakışmaz…

Bir ay önce aynı Özgür Özel, 11 CHP’li belediye başkanına sahip ilçelere Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ‘kardeş şehir’ adı altında yardım yapmasının da talimatını vermişti!

Maşallah alay komutanı gibi…

Ver emri, sonra otur seyret…

Bakın Sayın Özel ve Sayın Karalar. Bu tür emir vermek, emir almak hiç ama hiç doğru değil. Ben hatırlatmış olayım.

Vallahi Adanalı sizin Kadirli’ye tesis kuracağınıza yönelik adım attığınızı görseler, sizi bırakın sandığa gömmeyi, rezil ve rüsva eder.

Benden söylemesi…

Yanıldığımı, yanlış yolda olduğumu söylüyorsanız lütfen yanıtınızı ulaştırın da bileyim. Adanalılar ile lütfen alay etmeyin…


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —