Tarih: 01.07.2024 15:24

SUÇLULARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Bu denetimlerde çeşitli suçlar ve ihlaller tespit edilerek önemli sonuçlar elde edildi.

Gerçekleştirilen şok uygulamalarda, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Modifiye edilen 6 araca işlem yapıldı ve 32 motosiklet sürücüsüne çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı. Ayrıca, 9 araç ve 4 motosiklet trafikten men edildi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında, 4,72 gram metamfetamin, 37,15 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 672 adet sentetik ecza gibi uyuşturucu/uyarıcı maddeler ele geçirildi. Kasten yaralama ve mala zarar verme suçundan mahkemeye çıkarılan 2 kişi tutuklandı. Motosiklet hırsızlığı suçundan gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı. Çeşitli suçlardan aranması olan 9 kişiden 3'ü mahkemece tutuklandı. Uyuşturucu madde kullanma, bulundurma ve ticareti suçundan mahkemeye çıkarılan 13 şüpheliden 1'i tutuklandı. Ayrıca, yağma suçundan 1 kişi ve silahla tehdit ile mala zarar verme suçundan 1 kişi mahkemece tutuklandı.

Kozan İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla denetimlerin aralıksız devam edeceği belirtildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —